Omgeving

Er is van alles te doen, beleven, ontdekken en bekijken. Hier vind je alvast de nodige informatie. Bij aankomst kunnen wij je natuurlijk ook van alles vertellen. We denken graag mee.

Het blauwe meer bij de Sellingerbeetse

Fietsen

Fietsen door Westerwolde is prachtig. Er zijn verschillende fietsroutes. Ook offroad voor de avonturiers onder ons op de mountainbike. Kijk op de website westerwolde.groningen.nl voor alle informatie.

Wandelen

Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen. Dagen de mooiste paden bewandelen of een korte route door het bos met het gezin. Het kan allemaal. Kijk op de website westerwolde.groningen.nl voor alle informatie.

Zwemmen

In de zomer is buiten zwemmen natuurlijk een must. Dat kan o.a. bij de Sellingerbeetse. Een groot blauw meer met wit zandstrand. Of het buitenzwembad in het dorp. Binnen zwemmen kan in het tropisch zwembad van Vlagtwedde. Kijk voor meer informatie op de website westerwolde.groningen.nl.

Met kinderen

Na het buitenspelen, zwemmen en de speelruimte in De Schuur zijn er in de omgeving ook veel activiteiten voor kinderen. Bijvoorbeeld Wonderwereld, verschillende kinderboerderijen, de binnenspeeltuin of de natuur in. Op de website westerwolde.groningen.nl vind je alle informatie.

Cultuur

Het barst van de cultuur! Musea, galerie├źn, ateliers, vestingen, kerken, torens, kloosters, molens en een burcht. Kijk voor informatie op de website westerwolde.groningen.nl.

Evenementen

Kijk voor de actuele evenementenkalender op westerwolde.groningen.nl.

%d bloggers liken dit: